Ajanvaraus

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolle!

Ajankohtaista: Viimeistelen parhaillaan väitöskirjaani, ja pidän vastaanottoa vain osa-aikaisesti. Aikoja on toistaiseksi tarjolla rajoitetusti. Avaan verkkoajanvarauksesta aikoja aina noin kuukauden eteenpäin. Sitä pidemmälle meneviä aikoja kannattaa tiedustella ottamalla yhteyttä. Suosittelen myös seuraamaan ajanvarauksesta peruutusaikoja, jotka voivat vapautua hyvin nopealla aikataululla usein esimerkiksi seuraavalle päivälle.

Aloita varaaminen valitsemalla haluamasi palvelu yllä olevasta Vello-ajanvarausjärjestelmästä. Seuraavaksi pääset valitsemaan sinulle sopivan ajan. Vahvista lopuksi varaamasi aika. Huom! Ajanvarausjärjestelmä ei paikoitellen toimi vanhemmissa Internet Explorer -selaimissa. Mikäli ongelmia ilmenee, kokeilethan muita selaimia.

Mikäli ajanvarausjärjestelmä ei toimi tai et voi muusta syystä käyttää sitä, voit varata ajan soittamalla, tekstiviestillä, WhatsApp-viestillä, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Kerro varatessasi nimesi ja toivomuksesi ajankohdasta. Katso tiedot Yhteystiedot-välilehdeltä.

Varattuasi ajan varaudu maksamaan käyntimaksu pankkikortilla paikan päällä. Laskuttaminen on mahdollista työnohjausasiakkaille.

Varaamasi aika (45, 60 tai 90 minuuttia) on tarkoitettu vain nimenomaisesti terapiaan tai työnohjaukseen. Varaa vastaanotolla käymiseen lisäksi noin 5-10 minuuttia muiden asioiden (maksut yms.) hoitamiseen paikan päällä esimerkiksi varamaasi ajan jälkeen. Voit halutessasi saapua myös 5 minuuttia etuajassa. Älä kuitenkaan saavu yli 10 minuuttia etuajassa, koska vastaanotolla ei ole odotushuonetta. Saapuessasi liian aikaisin saatat joutua odottamaan rapussa.

Huomaathan, että et voi peruuttaa ajanvaraustasi enää alle 24 tuntia ennen varaamasi ajan alkua. Mikäli et peruuta varaustasi mutta et ilmaannu paikalle, sinulle lähetetään varaamastasi ajasta normaalihintainen lasku.

Varaamalla hyväksyt palvelusopimuksen ehdot.