Sijainti

Terapia Revontulen vastaanotto sijaitsee osoitteessa Pirkankatu 21 A, Tampere, aivan Pyynikin ammattiopisto Tredun kyljessä kuljettaessa Pirkankatua ylöspäin poispäin keskustasta. Lähimmät bussipysäkit ovat molemmin puolin Pirkankatua Pyynikin ammattikoulun pysäkit.

Terapia Revontulella ei ole omaa parkkiruutua asiakkaille. Voit parkkeerata auton ilmaiseksi Vesilinnankadun tai Tahmelantien varrelle. Helpointa on ajaa rakennuksen vieressä oleva mäki ylös Vesilinnankatua pitkin ja jättää auto mäen päälle kadunvarsiparkkiin Tahmelantielle. Parkkitilaa on myös mäessä Vesilinnankadun varrella sekä Pyynikin Palloiluhallin vieressä olevalla hiekkaparkkipaikalla. Muista parkkikiekko!

A-rappuun sisälle pääset sisäpihan kautta. Sisäpihalle kuljetaan kääntymällä Pirkankadulta Vesilinnan kadun suuntaan. Talon vierestä kulkee kävelytie, joka tuo sinut A-rapun eteen. Kun tulet sisäpihan ovesta sisälle rappuun, kulje portaita yksi kerros ylöspäin ja vastaanoton ovi on edessäsi.

Tilaan kulku on valitettavasti esteellinen. Mikäli et voi kulkea portaita, voin tarvittaessa järjestää tapaamisen muualla tai Skypen kautta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy vaihtoehtoja!

Katunäkymä

Rakennus Pirkankadun puolelta Tredun suunnasta. Sisäänkäynti A-rappuun sisäpihalta. Sisäpihalle löydät kuvaan nähden talon vasemmalta puolelta.