Työnohjaus Tampereella: Suunniteltu erityisesti pk-yrittäjille

Yrityksen tärkein voimavara on yrittäjä itse. Ratkaisukeskeisestä yksilötyönohjauksesta saat purkupaikan huolille sekä tilaisuuden vahvistaa ja ylläpitää työssäjaksamista. Samalla löydät avaimia omien voimavarojesi tunnistamiseen, itsesi kehittämiseen tavoitteellisesti työssäsi ja työn ilon vaalimiseen. Työnohjaus voidaan järjestää asiakkaan toivomuksen mukaan joko Terapia Revontulen vastaanotolla Tampereen Pyynikillä tai vaihtoehtoisesti etäyhteydellä.

Yrittäjänä työskentely voi olla stressaavaa ja vaativaa, mutta samalla se on useimmille myös palkitsevaa ja iloa tuottavaa. Terapia Revontuli tarjoaa ratkaisukeskeistä yksilötyönohjausta pk-yrittäjän tueksi perustuen ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmiin. Työnohjauksessa asiakas voi purkaa ja jäsentää työhön liittyviä tunteita, kokemuksia, roolikysymyksiä ja muita työn ulottuvuuksia. Työnohjaus tukee näin yrittäjän henkistä jaksamista kuormittavissa työn eteen tuomissa tilanteissa sekä auttaa yrittäjää kehittämään omaa henkistä potentiaaliansa ja tunnistamaan kantavat voimavaransa.

Työnohjaus auttaa yrittäjää silloin, kun mieli on stressaantunut ja ajatukset pyörivät jatkuvasti työn ympärillä. Mikäli teet luovaa työtä, työnohjauksesta voi olla hyötyä erityisesti silloin, kun mieleen on kasvanut työn tekemistä lukittava henkinen esto, jonka takia työ ei yhtäkkiä luistakaan samoin kuin ennen. Työnohjausta kannattaa kokeilla myös, mikäli kokee, että on valmis kasvamaan yrittäjänä uusiin mittoihin, mutta tarvitsee onnistuakseen hieman ulkopuolista ponnistusapua.

Työnohjaus Tampereella: Tule kahville ja investoi samalla työhyvinvointiisi!

Omat pohdintamme eivät aina riitä ratkaisemaan ongelmia tai rauhoittamaan kehää kiertäviä ajatuksia. Silloin tarvitaan uutta näkökulmaa. Työnohjaus on hyvä paikka työstää omaa tilannetta ja saada samalla uutta näkökulmaa itsen ja lähipiirin ulkopuolelta. Tämä mahdollistaa sisäisten lukkojen avaamisen, joka johtaa uusien oivallusten syntymiseen.

Yrittäjän työnohjaus on investointi omaan hyvinvointiin. Kun huolehdit, että sinulla on purkupaikka, jossa käsitellä työhön liittyviä tunteitasi ja ajatuksiasi,  investoit itsesi ohella samalla yrityksesi tulevaisuuteen.

Jos mietit vielä, onko työnohjauksesta sinulle hyötyä, tule kahvihetkelle, jossa voit kertoa lisää tilanteestasi ja kartoittaa, millaista hyötyä voisit saada irti työnohjauksesta. Ensimmäisen kerran kävijälle tarjoan 30 minuutin työnohjauskahvit tarjoushintaan 15 € (+ alv 24%). Varaa aika ajanvaraussivulta.

Työnohjauksen hinta ja palveluesimerkit

Tässä listattuna löydät esimerkkejä siitä, mitä voit yrittäjänä saada työnohjauksesta ja millä hinnalla.

Työnohjauskahvit 30 min / 20 € (+alv 24 %)  – Erikoistarjous ensikertalaiselle!

Kahvien pituisessa tapaamisessa hahmotamme, millainen tilanteesi on ja mitä haluaisit saada irti työnohjauksesta. Onko sinulla jokin ongelmallinen tilanne käynnissä? Oletko väsynyt? Oletko kyllästynyt? Oletko menettänyt itseluottamuksesi työssäsi joidenkin valitettavien takapakkien seurauksena? Vai onko kaikki muuten hyvin, mutta toivoisit vain uutta virtaa? Haluatko saada uusia oivalluksia? Puolen tunnin työnohjauskahvien aikana teemme pintaraapaisun ja hahmotamme muutaman pienen askeleen, joita voit ottaa itsenäisesti kohti tavoitettasi.

Yksittäinen työnohjaustapaaminen 60 min / 80 € (+alv 24%)

Haluatko ratkaista työssäsi jonkin yksittäisen pulmatilanteen tai päästä ulos kehää kiertävistä ajatuksista? Tunnin mittaisessa työnohjaustapaamisessa sukellamme johonkin sinulle tärkeään ja ajankohtaiseen aiheeseen, kuten esimerkiksi väsymyksen tunteeseen tai haluun kasvattaa rohkeutta hypätä uusiin asioihin. Hahmotamme tarpeesi ja luomme askelkarttaa eteenpäin. Mietimme yhdessä, millaiset käytännölliset ja konkreettiset teot voisivat viedä tilannettasi kohti parempaa suuntaa. Näin saat ponnistusapua yltää omaan potentiaaliisi. Pienikin onnistuminen on aina arvokkaampi kuin suuri suunnitelma, joka ei toteudu.

Työnohjauksen sarjakortti 5 x 60 min / 370 € (+alv 24%)

Onko työsi henkisesti raskasta? Liittyykö siihen pysyviä epävarmuus- tai kuormittavuustekijöitä, jotka eivät väisty hetkessä? Mikäli näin on, sinulle sopii erityisesti työnohjaus, jolla on jatkuvuutta. Sarjakortilla annat itsellesi lupauksen ajoittain hengähtää ja purkaa kuormaasi. Kestät silloin myös työn kuormittavia puolia sitkeämmin, koska pidät säännönmukaisesti huolta omasta työhyvinvoinnistasi.

Työnohjauksen sarjakortti sopii myös sinulle, joka haluat tavoittaa jonkin isomman päämäärän. Tällainen voi olla esimerkiksi uranvaihto tai muu suuri harppaus kohti tuntematonta. Kun työnohjauksessa on jatkuvuutta, huolehdit todennäköisemmin siitä, että pidät kiinni tavoitteistasi. Itselle tehdyt lupaukset on helppo pettää, mutta kun seuraamme polkuasi yhdessä, motivaatiosi ja halusi viedä suunnitelmasi loppuun asti kestävät varmemmin.

Mikäli olet kiinnostunut sarjakortista, tee varaus normaaliin 60 minuutin työnohjaukseen ja ilmoita paikan päällä maksaessasi, että haluaisit hankkia sarjakortin. Kun sinulla on sarjakortti, voit aina varata sinulle sopivimman ajan ajanvarauskalenterista. Sarjakortti on voimassa vuoden ajan ostopäivästä.

Ajanvaraukseen >>>

Asiakkaiden kokemuksia >>>